Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbilo 18 návštěvníků)

Boršč

0.0
Boršč

Potřebné ingredience

1 velká cibule,1 lžíce oleje,300g libové vepřové plece,1 mrkev,1 petržel,1/4 celeru,250g hlávky zelí,3 str.česneku,několik kuliček celého pepře a nov.koření,bonkový list,kmín.4 brambory,1 malý rajčatový protlak,1 malou červenou řepu,sůl.ocet,cukr,1 zakysaná smetana

Postup přípravy

Cibuli zpěníme na oleji,osmahneme na ni maso nakrájené na malé kostičky-zalijeme vodou,přidáme koření (dávám do cedníčku na čaj) kořenovou zeleninu nahrubo nastrouhanou,zelí kráj.na nudličky,1 celý str.česneku a vaříme asi 20 min.Potom přidáme na kostičky pokrájené brambory a rajčatový protlak a vaříme do změknutí brambor.Do hotové polévky přidáme červ.řepu-kterou jsme si oloupanou a nakráj na malé kostičky uvařily zvlášť.Polévku dochutíme utřeným česnekem,solí,octem a cukrem.Na talířích dáme do polévky lžíci smetany.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

martinato 29. 10. 2012, 18:23
(Y) (Y) (Y) už se vaří...ještě jsem přidala hlavičku fenyklu, a zbytek srdíčka kapusty -myslím, že nic proti ničemu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie